Extra informatie

Hieronder vindt u nuttige extra informatie.

Vakantie

  • 8 t/m 12 juli 
  • 24 augustus t/m 15 september
  • 23 t/m 27 december

 

Thuisarts: betrouwbare informatie

Op internet vindt u veel informatie over gezondheid. Maar niet al die informatie is goed. Ga voor goede informatie over gezondheid naar thuisarts.nl. Kijk bijvoorbeeld op thuisarts.nl voor u naar de huisarts gaat. Dan weet u al meer over uw klacht.

Pauze

Van 10.30 tot 11.00 uur hebben wij overleg en van 12.30 tot 13.00 uur hebben wij lunchpauze. Bel ons alleen als er een spoedgeval is.

Urine-onderzoek

Denkt u dat u een blaasontsteking heeft? De assistente kan dan uw urine controleren. Maak hiervoor eerst telefonisch een afspraak. 

Avondspreekuur

Elke donderdagavond hebben wij een avondspreekuur van 18.00 tot 20.00. Dit spreekuur is voor mensen die overdag niet naar het spreekuur kunnen komen. Maak voor het avondspreekuur eerst een afspraak.

Vergoedingen

Als u naar de huisarts gaat, dan kost u dat geen geld. De verzekering vergoedt het bezoek. Andere dingen horen bij het ‘eigen risico’. Daarvoor moet u wel zelf betalen. U betaalt maximaal € 385,- voor heel 2023. Onder het eigen risico vallen bijvoorbeeld bloedprikken, foto’s, medicijnen, doorverwijzingen. De gemeente vergoedt soms hulpmiddelen, vervoer en andere zaken die niet bij de huisarts horen.

Uw gegevens

Vertelt u iets tegen de huisarts? Dan blijft dat geheim. De huisarts vertelt nooit zomaar iets door aan anderen. De huisarts moet soms wel informatie geven aan de apotheek, de huisartsenpost of het ziekenhuis. Dat gebeurt alleen met uw toestemming. Wilt u weten wat wij wel en niet doen met uw gegevens? Lees dan onze privacyverklaring.

Klachten

Wij doen ons best voor u. Maar misschien bent u toch niet helemaal tevreden. Als u klachten heeft, dan horen wij dat graag. Bespreek de klacht met een medewerker van de praktijk. Gaat dat niet of wilt u dat niet? Dan kun u hier uw klacht indienen.